Контакти

 mapДЕСТ ЕООД

 

Деян Добрев

Стоян Митев

гр.Варна 9000

ул."Парижка комуна"14, ет.1

Тел. 052/ 988 217

Моб.тел. 0898 725 260

Моб.тел. 0889 431 192

    E-mail: printcopy@abv.bg

               Skype: printcopy_varna

Сервизът се намира тук.

 

 

 

 

 

 

.


Предишна За нас